The Trend Studio - over ons

The Trend Studio

De basis voor The Trend Studio was (onbewust) al vroeg gelegd. Ik weet nog dat ik als kind al vol bewondering keek naar alle mooie gebouwen en de architectuur. Later visualiseerde ik voor menig gebouw een andere indeling in mijn hoofd. Dit ruimtelijk inzicht zorgde dan ook voor de keuze van mijn opleiding tot interieurontwerper.

Met de nodige ervaringen als interieurontwerper, en mijn ondernemersmentaliteit, is in 2021 The Trend Studio ontstaan. We zijn een jonge en innovatieve ontwerpstudio, dat zich met name richt op interieur. We zijn veelzijdig, gepassioneerd en werken samen met diverse partijen om uw droominterieur te realiseren.

De klant verrassen en net dat beetje extra geven is waar het mij om gaat.

Leonie Vincent – de Nood, Interieurontwerper & eigenaresse

WAAROM DE TREND STUDIO?!

DE JUISTE COMBINATIES MAKEN

De kunst is om keuzes te maken en de juiste dingen met elkaar te combineren. Hierdoor ontstaat er een eenheid in het interieur. Hier kunnen wij als interieurontwerper heel goed bij helpen. Samen zetten we jouw wensen om in een sfeervol, samenhangend geheel.

TIJD BESPAREN

Door de inrichting van jouw woning uit te besteden, bespaar je veel tijd. Als interieurontwerper selecteren wij voor jou de juiste woonwinkels en leveranciers die naadloos aansluiten op jouw wensen en eisen.

EINDRESULTAAT IN BEELD

Wij zetten jou als klant letterlijk in jouw nieuwe interieur met fotorealistische 3D beelden. Zo weet je zeker dat alles perfect past en aansluit op jouw wensen.