Ontwerp kinderkamers, Waterlandkerkje

“Hoe langer je kijkt, hoe meer prachtige details je ziet.

In een baby- en kinderkamer wordt heel wat tijd doorgebracht door ouders en kind. Het is een verschoonplek, veilige speelplek en er wordt heel veel uren geslapen. Daar mocht dus best wat aandacht aan worden besteed; met mooie meubelen, zachte textiel en bijzondere kinderkamerdecoratie maakten we er persoonlijke en bijzondere kamertjes van.

De jongenskamer is een echt ontdekkingskamer geworden. Het kleurenpalet bestaat uit bruin- en beige-tinten gecombineerd met groenen, van diepgroen tot aquarelachtig met als contrast zwart stalen elementen.

De meisjeskamer is liefelijk en creatief. We stimuleren de creativiteit door een multicolour meidenkamer. Er is gekozen voor twee verfkleuren als basis en hebben deze gebruikt voor de grote vlakken en lambrisering. Overige kleuren hebben we toevoegd aan de hand van woonaccessoires en het behang.

De babykamer heeft een prachtig behang als eyecatcher. Het geeft een mooi doorkijkje in het bos en er is genoeg te ontdekken voor het kindje. De plank boven de commode is de ideale plek voor het losse spul dat vaak nodig is en voor aanwinsten die gezien mogen worden.