Heb jij al járen hetzelfde interieur en ben je daar inmiddels wel al op uitgekeken? Dan is het de hoogste tijd om jouw huis / appartement eens een flinke boost te geven. Verander je huis zonder meteen te moeten verbouwen of er veel geld aan uit te geven.

Een eyecatcher

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, een mega opvallend object in je woonkamer. Maar een eyecatcher zorgt ervoor dat je woning wat minder saai is en wat meer opvalt. Denk bijvoorbeeld aan een grote vaas, een antieke kast of uitspringende lampen. Die geven direct sfeer aan je interieur!

Een leuke trend die je tegenwoordig steeds vaker ziet is (abstracte schilder) kunst in uitspringende kleuren.

LEONIES PASTEKLEUREN TIPS

  • Sereen – Een interieur met meubels en accessoires in naturel pastelkleuren is prachtig puur, waardoor je een soort serene stilte ervaart. Gebruik hiervoor crème, zand en beige als basis.
  • Sprekend – Duidelijk. Kies voor krachtige silhouetten en een vleugje glamour. Zonder schreeuwerig te zijn doorbreken uitsprekende elementen de stilte en geven ze jouw interieur karakter. Gebruikt hiervoor strakke lijnen, kubistische kasten, solide banken met bolle belijning en wanddecoratie met een bijzondere vormentaal.
  • Kracht – Gebruikt zwart staal en (onbewerkt) hout in combinatie met een koele pasteltint zoals petroleum blauw.
  • Dynamiek – Afwisseling maakt een interieur interessant. Kies voor warme pasteltinten in combinatie met een uitsprekende tint als lila. Gebruik accessoires van glanzen, transparant glas en imperfect, ambachtelijk keramiek.
  • Mooie combinaties zijn: Peach & Abrikoos, deze zijn schitterende pasteltinten voor natuurlijke, ingetogen looks met bruine of grijze combinaties. (Maak hem spannend met opvallende rozetten of warme blauwe nuances zoals petroleum!
  • Citroengeel & Vanille is ook perfect te combineren. Het ziet er bijzonder elegant uit met mahoniebruin of warme karameltinten.

Verf de muren opnieuw!

Het ziet er inmiddels waarschijnlijk niet meer zo uit als toen het er net op zat, die jarenoude verf op de muren. het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je je huis een kleine boost wilt geven, maar als je het eenmaal gedaan hebt zal het je huis een totaal andere look geven. Ga met de trends mee en probeer een pasteltint.

Kamerplanten maken je interieur af

Ken je dat, zo’n kaal hoekje in je woonkamer waarvan je eigenlijk niet weet wat je er mee moet doen? Wij weten er wel raad mee. Zelf ben ik gek op planten, mijn raambanken, kasten en zelfs in de badkamer is elk hoekje gevuld met planten. Een kamerplant brengt een levendig gevoel en zorgt daarnaast ook nog eens voor wat extra zuurstof! Win-win dus. Heb je geen groene vingers? Geen probleem want er zijn ook genoeg mooie kamerplanten die weinig verzorging nodig hebben!

De bananenplant is op dit moment helemaal hip. Je ziet hem veel in onze 3D ontwerpen voorbij komen!

Weet je na deze post nog geen raad met je ‘verouderde’ interieur? Laat ons eens meekijken. Wij komen al vanaf 120,- euro naar je toe voor een interieuradvies / ontwerp op maat!