Met een paar simpele aanpassingen haal jij de lente in huis. Oké, het is misschien een beetje valsspelen, maar wie weet volgt het warme weer zo vanzelf.

Bloemen met verschillende kleurtinten

Ja, het klinkt heel cliché maar het is echt waar; koop een mooi fris boeket met zonnige kleurtjes en je huis ziet er meteen een stuk zonniger uit! Investeer in een mooie vaas zodat je boeket het best tot z’n recht komt.

Haal de lente in huis met vrolijke & uitspringende prints

Zelf worden wij helemaal vrolijk van uitsprekende prints. Denk aan bloemenprints, veren of behang met palmbladeren. Natuurlijk brengen prints met dieren en felle kleuren ook het ultieme lentehuis naar boven. Hou je wel van opvallende of bijzondere printers voor op de muur? Kijk dan eens naar onze favorieten:

Haal meer kleur in huis!

Wij denken bij de lente al snel aan kleuren. Waarom zou je dit dan niet in je huis toepassen? Het wordt weer heerlijk langer licht buiten en daarom gebruiken we voor een zomers interieur ook graag lichte kleuren (in de winter trouwens ook, maar hier komen we dan wel weer op terug). Om te beginnen is een witte / lichte basis altijd goed. Voeg daar een aantal uitspringende erecatchers of pasteltinten aan toe en het huis is gelijk in de voorjaarssferen. Ben je niet zo van de kleur? Dan is lichtgrijs of een beige kleurenpalet ook een goed idee voor een licht en fris huis. Vind je het lastig om kleurt toe te voegen aan je interieur? Laat ons mee denken!

 

Lavendel

Lavendel staat voor positiviteit en stabiliteit, iets waar we met z’n allen zo naar verlangen dit jaar. Combineer met wit en andere pasteltinten voor een ruimtelijk gevoel, en ga voor aardetinten als terra en okergeel voor meer warmte in je interieur.

Tiffany blue

Kleuren als blauw, turkoois en wit voeren de boventoon dit voorjaar. Een perfecte mix van die drie is het zogenaamde Tiffany blauw, maar dan in een wat zachtere tint.

Roze tinten

Misschien is de fuchsia-achtige kleur Viva Magenta iets te heftig voor je, dat snappen we. Een milde roze muurverf daarentegen is een stuk toegankelijker en ook hiermee creëer je warmte en gezelligheid.

Roze Tinten

Lavendel

Tiffany Blue

Riet en rotan

Riet & rotan geven direct een strandgevoel. Niet voor niets dat deze materialen hot & happening zijn voor meubels en woonaccessoires. Bovendien haal je met deze materialen de natuur in huis. Vooral in combinatie met tropische kamerplanten zoals de Strelitzia, Hoya en Philodendron haal je de lente (en misschien zelfs al een beetje zomer) in huis.

Hulp nodig om een echt lente interieur te creëren? Neem contact met ons op!