Kleurtje hier, kleurtje daar. We worden vrolijk van kleur! Kleuren maken elke kamer uniek en ze geven de ruimte karakter. Op elke plek in huis wil jij je prettig voelen. Geen kille, koude kamers, maar vrolijke en warme ruimtes met stijlvolle kleuren op de muur. De volgende vijf kleuren passen we maar graag genoeg toe in een interieurontwerp.

 

Smaragdgroen

Groen is én blijft een favoriete kleur in huis, in al haar tinten. Mooi natuurlijk, fris en warm. Deze prachtige smaragdgroene verfkleur van Histor – met mengcode S2565G – is een kleurrijke tint vol vrolijkheid en comfort.

De levendigheid van felgroene verfkleuren geeft energie aan elk interieurontwerp. Een krachtig heldergroen, zoals de kleuren Hopper of Olive Colour, kan zeer succesvol worden toegepast als all-over kleur voor zowel houtwerk als muren. Gebruik de kleur Phthalo Green om energie toe te voegen aan ruimtes waar veel activiteit plaatsvindt, zoals de keuken of speelkamer.

 

Warm Roze

Donkere kleuren geven direct warmte aan een ruimte. Zo ook deze toffe roze Histor kleur genaamd ‘Lever’ met mengcode S4020R. Als een warme deken voelt deze fluwelen tint op de muur in je woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Een kleur die indruk maakt, die je raakt en je opvrolijkt. Vandaar dat je deze kleur van Histor veel terugziet in elk interieur. Mogen wij deze toepassen in jouw interieur?

Intuitive Beige

Ontdek ook deze volle kleur Intuitive voor op jouw muren. De romige beige-tint is erg gewild en gezien in veel verschillende woonstijlen, en dat komt door het zachte effect van de kleur. De muren zijn om te aaien, zo zacht en lieflijk komt de kleur over. Zonder dat het een uitgesproken verftint is, maakt het elke ruimte aangenaam en prettig. We maken je huis stijlvol warm met deze geliefde verfkleur.

Koffiekleuren

Veelzijdig, warm en onderling perfect te combineren: bruin is het nieuwe zwart en dé it-kleur van dit moment. Een mooie manier om koffiekleuren aan je interieur toe te voegen is met muurverf. Maar hoe kies je en waar let je op? Wij leggen het je graag uit tijdens een kleuradvies voor jouw woning!

Zacht Geel

Deze goudachtige kleur is een verademing op je muur. Alsof de muren warmte afgeven als een kachel. De geeltint is zacht en aangenaam. De gele verfkleur is een mooie aanvulling op je slaapkamer of in een ruimte waar veel zonlicht naar binnen komt, waardoor de gouden gloed nog meer wordt versterkt. Ervaar de sfeervolle vibe van deze geliefde warme kleur, genaamd Strand en mengcode S1015Y, van Histor.

Hoe kies je de juiste kleur?

Het kan best lastig zijn om de kleur te kiezen die bij de ruimte en jouw stijl past. Kleur is enorm sfeerbepalend. Misschien herken je het wel: er zijn al maanden voorbijgegaan en je hebt nog steeds niet dat ene muurtje geverfd. Wij helpen je graag! Neem direct contact met ons op.