Herken je dat? Dat je op zich best tevreden bent met de inrichting van je woonkamer, maar dat je oog steeds naar dat kale hoekje getrokken wordt. Misschien ben je al maanden op zoek naar inspiratie, maar kom je net niet tegen wat de puntjes op de i zet. Wie weet brengen we je met deze tips dichter bij de oplossing voor jouw ‘loze’ hoekje.

Plaats een teddy fauteuil;

Meubels en accessoires met teddy-achtige stof! Wij zijn er helemaal weg van! Zet hem in het loze hoekje en het geeft direct een warme uitstraling aan je woonkamer! Extra tip; gebruik hem als “Thinking Chair”. Trek jezelf eens terug in je fauteuil om alles op een rijtje te zetten. Vertel iedereen dat je niet gestoord wilt worden wanneer je daar zit.

 

Tip: Deze fauteuil komt van Karwei. Klik hier om hem online te zien!

Door de zachte, ronde vormen en de comfortabele stof is deze bank een prima plek om te vertoeven. Dankzij zijn compact afmetingen is de bank vrijwel in ieder interieur te plaatsen. Dit Stone bankje is ook beschikbaar is een linker variant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vul de vergeten hoek in je woonruimte op met planten;

Je hoeft er niet gelijk een Urban Jungle van te maken, maar je kunt met een paar extra planten wel sfeer toevoegen aan je woonkamer. Bovendien zijn planten ook goed voor de luchtkwaliteit en een rustpunt voor je ogen. Tip: Zorg voor planten die aansluiten op je kleurenpallet!

Maak een foto of posterwand met Desenio

Vind je het lastig om de goede combinaties te maken qua indeling dan heeft Desenio daar nu de perfecte inspiratie TOOL voor op hun website. Met deze tool kun je kiezen voor een x aantal posters, waar je ze wilt hangen en welk formaat poster je mooi bij elkaar kan combineren! Ook is er op de site van Desenio genoeg inspiratie te vinden welke posters een mooie set maken. Of je nou van abstract, quotes of knalkleuren houdt, ze hebben een uitgebreid aanbod en hele mooie kant en klare wanden alvast samengesteld.

Loop je er nog niet warm voor?

Maak dan eens wat foto’s van je loze ruimte en stuur ze op. Wij maken met plezier een ontwerp voor je. Wil je daar meer over weten, neem dan gerust contact op.