Door je tafel leuk aan te kleden, geniet je nog meer van alle gerechten en van de gezelligheid met elkaar. Wij geven tips om je eettafel deze Pasen extra feestelijk te maken, met bijvoorbeeld menukaartjes, vrolijke (duurzame) rietjes en kleurrijke lepeltjes. We wensen je alvast een vrolijk Pasen!

Als je op zoek bent naar een manier om Pasen dit jaar extra speciaal te maken, kijk dan eens naar de items van HAY.

Het kleurrijke servies en vrolijke accessoires zijn de perfecte manier om je tafel te decoreren en de toon te zetten voor een leuk en onvergetelijk samenzijn met je dierbaren.

 

HAY’s Sip Spiral is een reeks herbruikbare gebogen rietjes gemaakt van borosilicaatglas voor gebruik met warme of koude dranken. De glazen rietjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en worden geleverd in een set van zes met een handige reinigingsborstel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lepeltjes zijn er in verschillende kleuren en maten, voor specerijen, zout, thee/koffie of puur als decoratie en dus multi-inzetbaar als er bezoek is!

 

 

 

Enn. psst, HAY heeft niet alleen een geweldige interkeurcollectie, maar ook items voor je vrije tijd!

Van praktische weekendtassen, boodschappentassen tot aan design shoppers. Elk met een prachtig ontwerp en vrolijke kleuren. De tassen zijn natuurlijk fijn voor je eigen garderobe, maar hoe tof is het om deze cadeau te doen! Neem bijvoorbeeld de maxim bag met een geweven motief! Voor welke tas ga jij?

 

Tevreden over je paaltafel, maar minder over je woonkamer?

Maak foto’s van je woonkamer op. Wij maken met plezier een ontwerp voor je. Wil je daar meer over weten, neem dan gerust contact op of kijk naar onze diensten!